De woning aan de Lebuïnuslaan is inmiddels volledig afgeplakt. Het Forensisch Technisch Team (FTT) van de politie doet onderzoek.
Volledig scherm
De woning aan de Lebuïnuslaan is inmiddels volledig afgeplakt. Het Forensisch Technisch Team (FTT) van de politie doet onderzoek. © News United / Rens Hulman | Politie

Negen tips over verdwenen Ercan uit Apeldoorn, maar waar blijft die gouden tip?

Negen tips die de politie heeft binnengekregen over de mysterieuze verdwijning van Apeldoorner Ercan Özturk (30) hebben nog niets opgeleverd. Dat meldt de politie een dikke week nadat Opsporing Verzocht aandacht besteedde aan de vermissingszaak. 

1 reactie

 • arda Ozgurel

  1 jaar geleden
  als hij een android telefoon heeft en het lukt om in te loggen kan je zo via google TiMELINE zien waar die het laatst was en waar die geweest is waarschijnlijk kan dit ook met iphone
 1. 
Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealistisch’ en ‘onbegrijpelijk', zegt concurrent Qbuzz
  PREMIUM
  2

  Gunning busvervoer aan EBS onder vuur: bod is ‘onrealis­tisch’ en ‘onbegrij­pe­lijk', zegt concurrent Qbuzz

  EBS won in april het openbaar busvervoer in de regio IJssel-Vecht. Maar concurrent QBuzz zet nu grote vraagtekens bij de financiële haalbaarheid en maakt officieel bezwaar bij de provincie Overijssel. QBuzz vermoedt dat de spelregels rondom de bieding - het bod moet realistisch zijn - zijn overtreden. Als dat zo is, dan ligt er opnieuw een bom onder het streekvervoer.

Apeldoorn