Volledig scherm
PREMIUM
© Maarten Sprangh

Nieuw hotel in centrum Apeldoorn moet aan rand Marktplein komen

Aan de rand van het Marktplein krijgt de Apeldoornse binnenstad er een flink hotel bij. Daar zetten een vastgoedbedrijf en de gemeente Apeldoorn in elk geval op in.

Het hotel moet ondergebracht worden in een kantorencomplex, dat aan de Stationsstraat staat en uitkijkt over het plein. Op de begane grond van het bewuste pand was ooit een postkantoor gevestigd en later een ING-vestiging. Hoger in het complex zaten onder meer zorgbedrijven en Lexman Advocaten. De laatste jaren trokken vooral letters de aandacht die ‘TE HUUR’ spelden achter de ramen op de bovenste verdieping.

  1. ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrijwilliger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje
    PREMIUM

    ‘Miss Radio Kootwijk’ en supervrij­wil­li­ger Coby vindt het druk worden in haar geliefde dorpje

    De oude zendinstallatie van Radio Kootwijk voor directe telefoonverbinding met Indonesië is geschiedenis geworden, maar vrijwilligster Coby de Haan is na 65 vrijwilligersjaren nog steeds actief bij het Kootwijker dorpsleven betrokken. ,,Hallo hallo Apeldoorn, hier Radio Kootwijk’’, waarschuwt de oud-voorzitter van de plaatselijke dorpsraad: ,,We gunnen toeristen al het moois van onze natuur, maar het zijn er zoveel en het wordt zo ontzettend druk in ons dorpje!’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn