Nieuw logistiek centrum mijlpaal voor Apeldoorns bedrijf Bredenoord

VIDEOZe lieten zich de kans niet ontnemen om het letterlijk met veel tamtam te doen: de legging van de eerste steen bij het Apeldoornse bedrijf Bredenoord. Aan de bouw van een nieuw logistiek centrum wordt al meer dan anderhalf decennium gewerkt. Dat het nu eindelijk van de grond komt betekent dat Apeldoorn definitief het hart van het internationaal opererende bedrijf blijft.

Directeur Jaap Fluit is blij dat het nu eindelijk zover is. Eind dit jaar kan Bredenoord de nieuwbouw in gebruik nemen net buiten Apeldoorn, tegenover de Ecofactorij. Een ideale plek, zo vlakbij twee snelwegen. Maar bovendien op eigen grond van de Bredenoords, waar meer dan tachtig jaar geleden de basis voor het familiebedrijf werd gelegd.

  1. 7 vragen aan de onderzoekers die ruim 15.000 teken testen op levensgevaarlijk virus
    PREMIUM
    Aanrader van redactie

    7 vragen aan de onderzoe­kers die ruim 15.000 teken testen op levensge­vaar­lijk virus

    Ruim 15.000 teken uit alle delen van het land worden op dit moment onderzocht door wetenschappers van de Wageningen Universiteit (WUR) in het kader van een onderzoek naar het voor de mens gevaarlijke ‘tekenvirus’ TBE. Het onderzoek moet onder meer duidelijk maken hoe het virus zich verspreidt. In drie jaar tijd zijn zes mensen er flink ziek door geworden. Het meest recente geval deed zich deze vorige week voor in Twente.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn