Bouwvakkers zijn druk bezig om winkelpanden aan de Kanaalstraat om te vormen tot woon-werkruimtes en appartementen. In januari moeten de werkzaamheden afgerond zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bouwvakkers zijn druk bezig om winkelpanden aan de Kanaalstraat om te vormen tot woon-werkruimtes en appartementen. In januari moeten de werkzaamheden afgerond zijn. © Maarten Sprangh. Inzet: OnWin Vastgoed

Nieuwe appartementen in Apeldoorn, speciaal voor thuiswerkende ondernemer: ‘Corona gaf boost’

Thuiswerken is de trend van het moment. Maar waarom nog langer aan de keukentafel zitten, als je als ondernemer ook een professioneel kantoor in huis kan hebben? Met die gedachte bouwt OnWin Vastgoed winkelpanden aan de Apeldoornse Kanaalstraat om tot vijf woon-werkruimtes. ,,Corona heeft dit plan een boost gegeven’’, zegt mede-eigenaar Leon Kroes.

1 reactie

  • Ben Herms

    2 maanden geleden
    Bij deze een reactie op uw artikel over de renovatie van het appartementen complex Nieuwschpoort. Als punt wil ik aanhalen dat de huidige bewoners van het hiergenoemde nauwelijks gekend zijn in de plannen waarmee de Hr Leon Kroes zich profileert. De samenspraak is eenrichtingsverkeer van zijn zienswijze waarbij het belang van onze vve volledig wordt ondergesneeuwd. Grote woorden maar weinig toekenning jegens de huidige bewoners kenmerken het moraal van de tegenwoordige huisjesmelkers.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn