Volledig scherm
Patrik Roelofs (l) en Rens Veeneman (r), de nieuwe tweekoppige directie van Reesink Production. © Reesink

Nieuwe directie bij Reesink Production

Patrik Roelofs en Rens Veeneman vormen vanaf 1 februari de tweekoppige directie van Reesink Production. Dat heeft het Apeldoornse Royal Reesink bekendgemaakt. Zij volgen interim-directeur Jint van Dijk op.

Reesink Production heeft ongeveer honderd werknemers en levert machines voor de agrarische markt in binnen- en buitenland. Ook levert het vanuit Hengelo (G) halffabricaten voor machinefabrikanten. Roelofs gaat zich als directeur focussen op sales en marketing, Veeneman op productie en ontwikkeling.

Ze hebben de opdracht het bedrijf verder te laten groeien en de professionalisering die een aantal jaren geleden is ingezet verder uit te bouwen. Reesink Production valt binnen Reesink onder het bedrijfsonderdeel van Kamps de Wild Holding.

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn