Nee, de renovatie van Lindenhove is niet hervat. Hier wordt een acuut lekkageprobleem verholpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nee, de renovatie van Lindenhove is niet hervat. Hier wordt een acuut lekkageprobleem verholpen.

Nóg meer lijken uit de kast in Apeldoornse ‘Asbestflat’: ‘Het wordt heel spannend’

De malaise bij Lindenhove blijkt nog veel groter dan gedacht. Er zijn twee veiligheidsproblemen aan het licht gekomen. Daardoor is er wéér een miljoen meer nodig om de renovatie van de Apeldoornse ‘asbestflat’ te hervatten. Terwijl die al ruim drie jaar stilligt omdat het geld op is.

9 reacties

 • François Remy

  2 maanden geleden
  Geheel eens met reactie en schrijven van Mari Groenheijde en niet te vergeten te vermelden dat het volledige eertijdse bestuur is gesommeerd door de gemeente Apeldoorn om hun functie neerteleggen. Ook met dit gegeven is het aantoonbaar van slecht functioneren van ieder eertijdse Bestuursleden. Daarnaast is het wel diep triest dat de eertijdse bestuursleden te arrogant zijn om verantwoording te nemen van hun handelen en dit gedrang en manier van besturen hebben zij gedaan vanaf 2015.
 • Mari Groenheijde

  2 maanden geleden
  Merendeel van bewoners hebben hier bewust voor gekozen. Zij steunden het “oude bestuur” en belaagden andere bewoners, die hier anders over dachten. Het oude bestuur dacht zich kennelijk buiten de wet te kunnen stellen. Drietal bestuursleden zijn door Rechtbank veroordeeld voor asbest delicten. Jaarrekeningen niet conform wettelijke bepalingen vastgesteld. Het oude bestuur is niet als een goed huisvader met de financiën omgegaan en kan onbehoorlijk bestuur worden verweten. Schadeplichtig?
 • Jan Veeneman

  2 maanden geleden
  Aan het einde van de tunnel is er licht ik zie alleen maar de slopershamer
 • W. Maatman

  2 maanden geleden
  Triest voor de bewoners en dit zijn overkomen en een leermoment voor mensen die overwegen een appartement te kopen. Is het te kopen appartement ouder dan 20 jaar dan komen de kosten en laat je dan goed informeren over de technische staat van het gebouw en hoe de vereniging van eigenaren functioneert en hebben zij voldoende kapitaal in kas om te kunnen renoveren.
 • jac Glas

  2 maanden geleden
  Het klopte al van af het begin niet, alles werd veel te optimistisch voorgesteld door de heer Baas en consorten, tegenspraak werd niet geduld, ik heb gelukkig de boel verkocht omdat ik er geen vertrouwen meer in had, veel sterkte voor alle bewoners