De actiegroep richt zich met een ‘noodkreet’ tot zorgminister Hugo de Jonge (CDA) en de fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
De actiegroep richt zich met een ‘noodkreet’ tot zorgminister Hugo de Jonge (CDA) en de fractievoorzitters van alle partijen in de Tweede Kamer. © Kevin Hagens

Noodkreet actiegroep: ‘stel onnodige sluiting Hoenderloo Groep uit’

Sluiting van De Hoenderloo Groep moet worden uitgesteld. Dat eist de Actiegroep Doorstart Hoenderloo, die bestaat uit (oud-)medewerkers van de jeugdzorginstelling. De groep zegt steun te hebben van investeerders en wetenschappers voor de oprichting van een expertisecentrum voor de jeugdzorg op het instellingsterrein. 

 1. Compleet nieuwe uitstraling is spannende stap voor deze bekende locatie in Bussloo: ‘Toch mijn eerste kind’
  PREMIUM

  Compleet nieuwe uitstra­ling is spannende stap voor deze bekende locatie in Bussloo: ‘Toch mijn eerste kind’

  Wie Bussloo zegt, zegt Pitch & Putt. In de wijde regio bekend als plek waar je op 27 holes een balletje kan slaan. Minder bekend zijn de escaperooms, het lasergamen, glowgolf en pubquizzen. Reden voor eigenaar Bas van Roosmalen (51) om zijn bedrijf nieuw leven in te blazen en het een compleet nieuwe uitstraling én naam te geven: Multi Fun Bussloo. ,,Moeilijk, het is toch mijn eerste kind.”
 2. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
  Liveblog

  Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

  Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.