Nyenrode-student Laurens Sietsma (25) uit Apeldoorn organiseert een autorally. De opbrengst gaat naar de  zwerfjongeren in de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Nyenrode-student Laurens Sietsma (25) uit Apeldoorn organiseert een autorally. De opbrengst gaat naar de zwerfjongeren in de stad. © Maarten Sprangh

Nyenrode-student Laurens uit Apeldoorn helpt zwerfjongeren met autorally

Nyenrode-student Laurens Sietsma (25) uit Apeldoorn combineert het nuttige met het aangename: hij organiseert een autorally over de Veluwe voor het goede doel. Coronapoof, te verrijden wanneer en met wie je maar wilt. De opbrengst gaat naar Apeldoornse zwerfjongeren.

  1. We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity
    Jouw mening

    We moeten massaal ons blote lijf laten zien in de strijd voor body positivity

    Dieetgoeroe Sonja Bakker is te mager en daar heeft iedereen een mening over. Tegelijkertijd deelt Miljuschka Witzenhausen regelmatig foto's van haar welgevormde ontblote lichaam op Instagram. En je kan het al wel raden, ook daar wil iedereen iets van vinden. Zowel positief als negatief. De presentatrice staat bekend om haar strijd voor body positivity, want in een wereld voor gepolijste plaatjes en hyperstrakke lijven wil zij strijden voor een realistischer beeld. Het is volgens haar tijd voor een tegengeluid. In een nieuwe documentaire gaat ze het gesprek aan over het ideale lichaam. Moeten we nu met zijn allen massaal ons ‘realistische’ blote lijf laten zien?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn