Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

OM wil Apeldoornse orthodontist 10 maanden cel in voor betasten vrouwen

Tegen de Apeldoornse orthodontist Jahid P. (31), die meerdere meisjes en vrouwen betast zou hebben, is een gevangenisstraf van 10 maanden geëist. Donderdagmiddag moest hij bij de rechtbank in Zwolle voorkomen, maar de orthodontist zelf was afwezig.

Jahid P. werd al geschrapt door het medisch tuchtcollege als orthodontist. Het Openbaar Ministerie stelt dat hij ook een 13-jarig slachtoffer maakte in Deventer.

De orthodontist heeft samen met zijn broer een praktijk in Halle en Deventer. Die broer is tandarts en hij werd vorig jaar veroordeeld voor het betasten van de billen en borsten van patiënten.

  1. Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukkige combi: 'We halen 'm weg’
    PREMIUM
    video

    Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukki­ge combi: 'We halen 'm weg’

    Een jagershut op nog geen 250 meter afstand van ecoduct Kootwijkerzand over de A1, wekt wrevel bij de Faunabescherming. Op de plek waar herten, zwijnen en ander wild een weg door het bos zoeken naar de veilige oversteek over de A1, doemt op een heuveltje een jagershut op. ,,Ontzettend gemeen’’, vindt Harry Voss van de Faunabescherming. Volgens Staatsbosbeheer is de jagershut nooit gebruikt. Om misverstanden te voorkomen gaat Staatsbosbeheer de hut nu wel weghalen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn