Omstreden actiegroep trekt zingend door Apeldoorn: ‘En steek die spuit maar in je reet!’

UPDATE EN VIDEODe protestmars van Police for Freedom door Apeldoorn is vreedzaam verlopen. De omstreden actiegroep - die voor liefde, vrijheid, menselijke verbinding en behoud van grondrechten zegt te staan - trok vanmiddag tweeënhalf uur door de stad om te demonstreren. Er liepen zo’n 2500 mensen mee. 

13 reacties

 • Askold

  1 maand geleden
  Prima zo'n manifestatie, ieder zijn mening. Maar wil iedereen die zich in deze optocht bevond dan nu ook het formulier ondertekenen waarin men afziet van welke vorm van zorg dan ook indien men toch onverhoopt besmet raakt en ziek wordt door Covid-19? Als je zo'n bord voor je kop hebt en de gevolgen niet wil onderkennen, hoef je wat mij betreft ook niet meer aanspraak te maken op zorg en IC bedden bezet houden. Die kunnen we beter inzetten voor diegenen die wel hulpbehoevend zijn.
 • Anja

  1 maand geleden
  Jammer dat ik er niet bij was. Ben geen wappie of hoe iedereen het ook zegt. Onze grondrechten zijn belangrijk en wat we nu zien is dat heel Nederland wordt gemanipuleerd door zich te laten vaccineren. We leven toch in een vrij land???
 • Freddy Spin

  1 maand geleden
  Goed gedaan Burgermeester.
 • A Mulder-Put

  1 maand geleden
  Korte film van de optocht door de Prins Willem Alexanderlaan: https://youtu.be/XdZCM77JDkI
 • Geert kolks

  1 maand geleden
  En nu maar hopen dat deze wappies allemaal ( niet tegelijk) covid19 krijgen, dan zijn ze 10 dagen stil en kunnen geen optocht houden.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn