Volledig scherm

Onbeperkt pizza eten voor goed doel

APELDOORN Wie wil kan zaterdag 6 april pizza eten op een onverwachte plek. Aan de Hoofdstraat 39 bouwt Simon Giacotto morgen zijn Secret Pizza op, om er 's avond pizza's te serveren. De bijeenkomst van vrijdagavond is al vol geboekt, maar zaterdag is er dus nog wel plek. De opbrengst gaat middels Alpe d'HuZes naar de kankerbestrijding.

Uit het niets verrijst morgen en zaterdag een heuse pizzeria aan de Hoofdstraat 39. Pandeigenaar Tony Afacan, Pizzabakker Simon Giaccotto en toekomstig Alpe d'huez beklimster Marissa van de Horst hebben voor twee dagen de krachten gebundeld om een uniek evenement op te zetten voor het goede doel.

Giaccotto organiseert zo'n vijf maal per jaar op een geheime locatie een pizzafestijn onder de naam Secret Pizza. Via social media kunnen pizzaliefhebbers inschrijven om onbeperkt pizza te komen eten op een ongebruikelijke locatie. Deze locatie wordt pas één dag van tevoren bekend gemaakt.

Via een vriend kwam Giacotto in contact met Van de Horst, die sponsors zoekt voor haar bijdrage aan de strijd tegen kanker. Zij zal in juni deelnemen aan de Alpe d'HuZes en proberen zes maal de Alpe d'Huez te beklimmen om onder het motto "iedereen verdient een morgen" zoveel mogelijk geld voor het goede doel bijeen te brengen.

Door deze actie te koppelen aan Secret Pizza is er nu de mogelijkheid om een extra dag onbeperkt pizza te komen eten. De vrijdagavond is al helemaal volgeboekt, maar op zaterdag van 17 tot 20.30 uur is er nog plek voor zo'n honderd pizzaliefhebbers. Wie mee wil eten moet voor vrijdagochtend 10 uur bellen met 06 - 30 99 30 39. Kaarten kosten 15 euro per stuk. Alle betrokkenen werken belangeloos mee ten gunste van het goede doel.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn