Volledig scherm
PREMIUM
Fluitend, toeterend en leuzen scanderend lieten thuiszorgmedewerkers van Vérian zich horen bij het Apeldoornse Stadhuis, maar dat haalde weinig uit. Jaren later is het opnieuw mis met het bedrijfsonderdeel dat thuiszorg aanbiedt. © Cees Baars

Onderdeel Vérian op rand van bankroet: 1100 thuiszorgers vrezen voor baan

Het Apeldoornse Vérian verkeert in grote problemen. Bedrijfsonderdeel Vérian Care & Clean BV heeft surseance van betaling gekregen. Daardoor vrezen 1100 thuiszorgmedewerkers en kantoorpersoneel voor hun baan. Surseance wordt in het overgrote deel van de gevallen gevolgd door faillissement.

Vérian kon zijn rekeningen niet meer betalen en de Belastingdienst stond op het punt het faillissement aan te vragen. De surseance geeft nu even lucht. Een bewindvoerder onderzoekt de komende tijd samen met de bestuurder en directie welke mogelijkheden er zijn om faillissement af te wenden. De medewerkers blijven tot die tijd in dienst van Vérian Care & Clean BV en de zorgverlening aan de cliënt gaat door, geeft het bedrijf in een persbericht aan.

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn