Inez Scheper van modewinkel House of Tall kijkt weer wat positiever naar de toekomst, maar zit wel met een belastingschuld van ongeveer een ton.
Volledig scherm
PREMIUM
Inez Scheper van modewinkel House of Tall kijkt weer wat positiever naar de toekomst, maar zit wel met een belastingschuld van ongeveer een ton. © Maarten Sprangh

Ondernemers uit deze regio vrezen het ergste: ‘Nu begint de crisis pas echt’

Nu het land opengaat, begint voor veel ondernemers de crisis pas echt. Kleine bedrijven gaan gebukt onder zware belastingschulden die ze de komende jaren moeten afbetalen. Dat voelt als een blok aan je been, zeggen ondernemers van winkelcentrum de Eglantier uit Apeldoorn. Ze zijn blij met hun burgemeester Ton Heerts, die de barricaden op gaat voor kwijtschelding van schulden.

16 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  12 maanden geleden
  Kwijtschelden is niet juist Ken ondernemers die ander werk gingen doen om het te redden en dus wel schulden hebben betaald. Dat zou ik niet eerlijk vinden BTW is over al gekregen omzet. Wel lang de tijd geven om te betalen
 • Jan Geu ten Kate

  12 maanden geleden
  @Lentekind: ik snap niet dat jij geen boer word. De hele dag met de luie reet op de bank zitten subsidie opstrijken en dan beetje in de folder van Mercedes bladeren om weer een nieuwe uit te zoeken.
 • Harm Platz

  12 maanden geleden
  Dat wordt dan weer doorberekend in de voedselprijzen. Anders had u bij de kassa's van de super weer meer moeten betalen.
 • E. Lentekind- De Jong

  12 maanden geleden
  @ten Kate: misschien je algemene kennis opvijzelen. Boeren krijgen subsidie vanuit Brussel. Daar betalen jij en ik minimaal €500,00 per jaar voor. Graag feiten in plaats van ( emotionele ) aannames!
 • Jan Geu ten Kate

  12 maanden geleden
  @ Lentekind : ik weet niet waar jij die gedachte weg haalt dat boeren leven van subsidie. Ze werken keihard voor hun centen. Dat kleine beetje subsidie mogen ze wel houden, als de opbrengst prijzen stijgen naar het juiste niveau. Maar dan ga jij ook meer voor je boodschappen betalen. Kun je daar weer over janken.