De inspectie constateerde dat Pluryn op geen enkele manier onderwijs bood aan de achtergebleven leerlingen die na 1 augustus nog bij het Hoenderloo College stonden ingeschreven.
Volledig scherm
PREMIUM
De inspectie constateerde dat Pluryn op geen enkele manier onderwijs bood aan de achtergebleven leerlingen die na 1 augustus nog bij het Hoenderloo College stonden ingeschreven. © Maarten Sprangh

Onderwijsminister Slob: Pluryn in de fout bij overdragen leerlingen Hoenderloo College

Zorgaanbieder Pluryn is er niet in geslaagd om tijdig een nieuwe onderwijsplek te vinden voor alle kwetsbare jongeren van het Hoenderloo College. Ondanks gedane toezeggingen was een aantal leerlingen na de zomervakantie niet op een andere school ingeschreven. Volgens onderwijsminister Slob heeft Pluryn zijn zorgplicht verzaakt. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn