Ongeval op de A1 bij Wilp: drie gewonden naar het ziekenhuis

update + videoOp snelweg A1 bij Wilp is een personenbusje achterop een vrachtwagen gereden. Daarbij zijn drie gewonden gevallen. Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee moeten ook voor nadere behandeling naar het ziekenhuis. 

 1. Bom gebarsten op De Reiziger in Apeldoorn: directeur bedreigd, school definitief dicht
  PREMIUM
  4

  Bom gebarsten op De Reiziger in Apeldoorn: directeur bedreigd, school definitief dicht

  Een bedreigde directeur. Een zeer zwak onderwijsniveau. En ook nog een definitieve sluiting per augustus. De bom is gebarsten op basisschool De Reiziger in Apeldoorn Zuid. De school moet dicht nu de in crisis verkerende onderwijskoepel Leerplein055 niet voldoet aan de gemiddelde leerlingengrootte van de gemeente. ,,Dit wens je niemand toe”, zegt Jan Paul ten Brink, interim-voorzitter van het college van bestuur.
 2. Apeldoorn werpt coronajuk af, burgerlijke ongehoorzaamheid wordt gewaardeerd
  PREMIUM
  Video

  Apeldoorn werpt coronajuk af, burgerlij­ke ongehoor­zaam­heid wordt gewaar­deerd

  Het is een wereld van verschil met één zaterdag eerder. Alsof het coronajuk helemaal is afgeworpen ademt het centrum van Apeldoorn de sfeer van een ‘ouderwetse’ bruisende koopdag. De winkels weer open en zelfs - in strijd met de regels - een aantal horecazaken. Eén dagje rebelleren om een signaal af te geven aan Den Haag, zeggen de uitbaters. Niet richting burgemeester Ton Heerts. Die kan niet meer kapot.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn