Padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen, maar dat gaat veranderen. Vestigingsmanager Ward Brink op de plek waar de banen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen, maar dat gaat veranderen. Vestigingsmanager Ward Brink op de plek waar de banen komen. © Maarten Sprangh

Ook Club Pellikaan in Apeldoorn gaat voor populaire sport: aanleg van drie padelbanen

De sport padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen op het gebied van padel, maar dat gaat veranderen. Ook bij Club Pellikaan zijn ze druk bezig met de aanleg van drie buitenbanen. In navolging van tennisclub De Sprenkelaar, die begin augustus drie buitenbanen opent.

0 reacties

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn