Jort Brink maakt enkele protestborden klaar voor de demonstratie Unmute Us zaterdag in Harderwijk. Dat het landelijke protest navolging krijgt in Harderwijk, is een initiatief van de restauranteigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jort Brink maakt enkele protestborden klaar voor de demonstratie Unmute Us zaterdag in Harderwijk. Dat het landelijke protest navolging krijgt in Harderwijk, is een initiatief van de restauranteigenaar. © Ruben Schipper Fotografie

Ook Unmute-Us protest in Harderwijk tegen coronabeleid

In navolging van enkele grote steden wordt zaterdag ook in Harderwijk een protest gehouden om festivals en de evenementenbranche open te stellen. Initiatiefnemer Jort Brink van Burger Zaken hoopt op vijfhonderd bezoekers voor het protest Unmute Us. 

 1. Ergernis om gevreesde coronamaatregelen: ‘Ongevaccineerden verpesten het voor de rest’
  PREMIUM
  VIDEO
  16

  Ergernis om gevreesde coronamaat­re­ge­len: ‘Ongevacci­neer­den verpesten het voor de rest’

  De roep om maatregelen tegen de hausse aan coronabesmettingen en de daarmee samenhangende toename van ziekenhuisopnames wordt steeds sterker. Het Outbreak Management Team (OMT) brengt donderdag een vervroegd advies uit aan het kabinet, dinsdag is er een persconferentie waarin mogelijke nieuwe maatregelen worden afgekondigd. In Deventer is er ergernis over eventuele aanscherpingen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn