Demi, Quinty, Levi (vlnr) en hun vader Remco luisteren aandacht als opa Jan vertelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Demi, Quinty, Levi (vlnr) en hun vader Remco luisteren aandacht als opa Jan vertelt. © Kevin Hagens

Ook vierde generatie Muller gaat naar de 150-jarige Prinses Julianaschool in Lieren: ‘Als je niet oplette, kreeg je een tik met de liniaal’

De Prinses Julianaschool in Lieren viert haar 150 jarig bestaan. Daar kleven natuurlijk bijzondere verhalen aan. Zoals dat van de familie Muller. Demi (9), de tweeling Levi en Quinty (6) gaan er nu heen. Maar ook vader Remco (43), opa Jan (71) en overgrootvader Gerrit Jan zaten op deze fijne dorpsschool.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn