Volledig scherm
PREMIUM
Wilma Hafkamp fotografeert de aftocht van haar uitgebrande auto. © Arnoud Heins

Ook Wilma’s fonkelnieuwe auto door brand verwoest in Apeldoorn: ‘Welke gek zet mensenlevens op het spel?’

Ze had ’m pas drie weken. Maar vanmiddag moest Wilma Hafkamp al lijdzaam toezien hoe haar  auto van de Karkietweg richting sloop werd gesleept. Compleet verwoest door een nachtelijke brand. 

‘Boem, boem, boem!’ Het is net maandagochtend als Wilma Hafkamp op wrede wijze wordt gewekt. In eerste instantie denkt ze dat er bij de buren op de voordeur gebonkt wordt. Maar als vervolgens ook de bel gaat, besluit ze toch even te gaan kijken. ,,Je auto brandt, je moet eruit!‘’, zeggen de wildvreemde man en vrouw die voor haar neus staan. 

  1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
    PREMIUM
    VIDEO

    Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

    Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn