Chaos op de N345: eind vorige maand kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Hierbij raakte een vrouw gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Chaos op de N345: eind vorige maand kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. Hierbij raakte een vrouw gewond. © Luciano De Graaf

Op sommige plekken in Apeldoorn zelf is het oppassen geblazen, maar hier is het helemaal gevaarlijk

In Apeldoorn zelf is er de zogenaamde ongelukskruising - waar de Asselsestraat en de Wilhelmina Druckerstraat elkaar treffen - en ook aan de Wapenrustlaan gaat het dit jaar geregeld verkeerd. Maar er is een plek waar het nóg gevaarlijker is: de Zutphensestraat (N345) ter hoogte van het A1-viaduct. Daar was het alleen vorige maand al vijf keer foute boel.  

4 reacties

 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Helaas verzuimt de gemeente om hier het gras te maaien waardoor er een onoverzichtelijke situatie ontstaat. Hierover al eens de politie geïnformeerd, echter helaas zonder enig resultaat. Martin Koldenhof
 • G. Schouten

  3 maanden geleden
  De op- en afritten van de A50 aan de Loenenseweg in Beekbergen ook zo'n lekker punt. Maak er twee rotondes voorkomt heel veel ellende.
 • Peter en Wendy Ambagtsheer-Le Griep

  3 maanden geleden
  De rijbanen Zutphensestraat verbreden zich en versmallen zich precies voor en na deze kruising. Bij het bij het oprijden van de Zutphensestraat (vanaf de A1) is daardoor haast niet te zien op welke rijbaan het kruisende verkeer zich bevindt. Bij het verlaten van de A1 is moeilijk in te schatten met welke snelheid iemand vanaf de Z.-straat aanrijdt of op welke baan. Hierdoor krijg je veel knelpunten bij het invoegen. De oplossing is de max snelheid daar [voorlopig] verlagen en handhaven.
 • M.M. Bonder

  3 maanden geleden
  Maakt niet uit waardoor de ongelukken plaatsvinden, het valt wel op als ze steeds op een zelfde locatie gebeuren. Jarenlang waren er veel ongelukken onder aan de afrit van de A1 bij Ugchelen op de Europaweg. Eindelijk staan daar verkeerslichten. Heeft alleen wel heel erg lang geduurd. Het helpt wel.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn