Kwam-ie nou wel of niet? De soap rond Costes in Apeldoorn krijgt een nieuw hoofdstuk: volgende maand gaat de modewinkel jaren later dan aanvankelijk gepland alsnog open tegenover de hoofdingang van de Oranjerie.
Volledig scherm
PREMIUM
Kwam-ie nou wel of niet? De soap rond Costes in Apeldoorn krijgt een nieuw hoofdstuk: volgende maand gaat de modewinkel jaren later dan aanvankelijk gepland alsnog open tegenover de hoofdingang van de Oranjerie. © Maarten Sprangh

‘Opening soon’ staat er op gevel van hoekpand in Apeldoorn, maar welke winkel kwam er nou in?

Ken je dat verhaal van die grote Costes-winkel die openging in Apeldoorn? Nou, dat ging niet door. Of toch wel? Nee, toch niet. Of nu alsnog wel? De jarenlange soap rond de kledingwinkels van The Sting Company in Apeldoorn krijgt er weer een nieuwe aflevering bij.

0 reacties

  1. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
    PREMIUM
    6

    Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

    De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.