Kevin Hagens
Volledig scherm
PREMIUM
© Kevin Hagens

Opgelet! Er staan opeens twee flitspalen bij deze kruising in Apeldoorn

Apeldoorn heeft er - opeens - twee flitscamera’s bij. Op één locatie nog wel, namelijk de kruising van de Arnhemseweg met de Ravenweg. Ze hebben bovendien een dubbele functie. Daar is alle reden voor, vinden politie en gemeente: er zijn nu te vaak onveilige situaties.

5 reacties

 • Claudia Koster

  1 jaar geleden
  Plaats er ook een paar bij de Hofveld die hele straat is race baan geworden en je krijgt geen voor rang bij T spliting als je van rechts komt
 • WG Jansen

  1 jaar geleden
  En wanneer komen ze bij de toe- en afritten van de A1 bij de Kayersdijk? Men wordt daar dagelijks geconfronteerd door roodrijders, nog los van de criminele snelheid waarmee sommigen de bebouwde kom binnen komen "knallen".
 • At Bremer - Gaartman

  1 jaar geleden
  Plaats er ook even wat op de Sluisoordlaan, daar is het bijna dagelijks een race circuit.
 • HAG Vugt

  1 jaar geleden
  Veel van de gevaarlijke situaties op deze kruising ontstaan door 'oefenende' politieauto's, die ineens inhalen, door rood rijden en afsnijden door plotseling van rijstrook te wisselen.
 • Melle van der Meulen

  1 jaar geleden
  Hoewel goed voor de kassa tegen geringe kosten, kan geen flitspaal zichtbare politie op de weg vervangen. De pakkans moet zodanig omhoog door zichtbaarheid en aanwezigheid, dat verkeersdeelnemers een gedragsverandering ondergaan die tot meer algemene veiligheid op de weg leidt. Voorbeelden te over in de wereld. Maar ja, in NL regeert de boekhouder en niet de veiligheid op straat en op de weg!