Autohuis Wilmers in Apeldoorn zou kilometertellers terugdraaien. De Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT) heeft aangifte gedaan tegen het bedrijf van eigenaar Harm Schild.
Volledig scherm
PREMIUM
Autohuis Wilmers in Apeldoorn zou kilometertellers terugdraaien. De Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT) heeft aangifte gedaan tegen het bedrijf van eigenaar Harm Schild. © Maarten Sprangh

‘Oplichting bij Apeldoornse garage’, branche-organisatie: ‘Deze man mag nooit meer een auto verkopen’

videoAutohuis Wilmers uit Apeldoorn licht klanten op met teruggedraaide kilometertellers. Dat stelt de Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT). De helft van de auto’s van Wilmers reed meer dan dat er daadwerkelijk op het dashboard staat, aldus de VAT. De vereniging heeft aangifte gedaan tegen eigenaar Harm Schild en gedupeerden stappen naar de rechter. Schild ontkent alle aantijgingen.  

4 reacties

 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Wie had zoiets nou verwacht van een autohandelaar😂😂😂😂
 • liesbeth verhagen

  1 jaar geleden
  Ik heb 3 jaar geleden een Peugeot 207 cc bij Wilmers gekocht. In eerste instantie bleek deze auto geen problemen te hebben. Maar ben toch maar naar een Peugeot garage in mijn buurt gegaan om een algemene controle te laten doen. Daar kwam een hele lijst uit met gebreken. Daar mee weer terug naar Apeldoorn en heb deze lijst laten zien aan Dhr schild. Deze vond het maar meevallen wat er allemaal aan de hand was. Hij zou wel een achter veer laten vervangen. Verder had ik er voor €1000. onkosten
 • CT Putten

  1 jaar geleden
  De haere denk ik , waar je hem van kent
 • Eddy Masselink

  1 jaar geleden
  Hoe heet die vent? Schild? Hé, die naam ken ik ergens anders van...
 1. Apeldoorn blaast zwaar omstreden ‘annexatie’ voetbalvelden af: vliegend hert gooit roet in het eten
  PREMIUM
  17

  Apeldoorn blaast zwaar omstreden ‘annexatie’ voetbalvel­den af: vliegend hert gooit roet in het eten

  De zwaar omstreden ‘annexatie’ van twee trainingsvelden van AGOVV door de gemeente Apeldoorn is van de baan. Door ze definitief in te richten als overloopparkeerplaats voor Apenheul zouden de parkeerproblemen rond het dierenpark moeten worden opgelost. Het beschermde vliegend hert gooit echter roet in het eten. Mogelijk komt er nu een extra laag op Apenheuls hoofdparkeerplaats.