Martin Maassen, AGOVV-voorzitter, maakte zich eerder al boos over de dreigende 'annexatie' van twee velden door de gemeente Apeldoorn als parkeeroplossing voor Apenheul. Dat plan is nu van de baan.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Maassen, AGOVV-voorzitter, maakte zich eerder al boos over de dreigende 'annexatie' van twee velden door de gemeente Apeldoorn als parkeeroplossing voor Apenheul. Dat plan is nu van de baan. © Maarten Sprangh

Opluchting én frustratie na redding velden van AGOVV: ‘Dit was niet nodig geweest’

Voetbalclub AGOVV is opgelucht dat de dreigende annexatie van twee van zijn trainingsvelden van de baan is. De gemeente Apeldoorn blaast het plan af om op die velden een overloopparkeerplaats voor Apenheul te maken, is vorige week bekendgemaakt. Tegelijk is er frustratie bij AGOVV. ,,Dit was niet nodig geweest.’’

3 reacties

 • herman zweering

  2 maanden geleden
  als parkeren niet de lucht kan ga dan bekijken of het in de grond kan
 • Frank Appels

  2 maanden geleden
  Waarom een parkeerdek erop, een parkeerkelder er onder en op de kale vlakte van ca 5 ha , een mooie groene villawijk. Oja en hotel aan de Wilslaan kant. Er zijn vast een paar plaatselijke projectontwikkelaars die hier goud in zien.
 • Ekie Hoksbergen

  2 maanden geleden
  Een gecamoufleerd parkeerdek , met de garantie dat er niet meer verdiepingen opkomen, kan en mag toch geen probleem zijn voor de bewoners ? Met een beetje creativiteit kan het er mooier uit gaan zien dan de kale vlakte op dit moment. Bedenk hier samen een mooi plan voor. Tevens kan er over een transferium nagedacht worden op een plek waar het kan. Ook weer creatief denken bv icm een kabelbaan of monorail om het een beetje aantrekkelijk te maken. Probeer op te lossen ipv alles af te keuren.