Opmerkelijk ongeval: buschauffeur gewond door paneel dat stormwind van passerende bus losrukt

VIDEOEen buschauffeur is woensdagochtend lelijk gewond geraakt, nadat het zijpaneel van een passerende bus losliet en door zijn ruit vloog. De twee voertuigen reden door Wenum-Wiesel in tegengestelde richting.

6 reacties

 • Harm Platz

  7 maanden geleden
  Deze met corruptie aangeschafte bussen blijven negatief in het nieuws komen. Inmiddels fabriceert VDL geen bussen meer in Heerenveen.
 • Be van der Sleen

  7 maanden geleden
  Gewoon vergeten vast te zetten na controle , kan toch gebeuren ?
 • Henk Bartelds

  7 maanden geleden
  Laatst moest een afgeladen parachutistenvliegtuig een noodlanding maken naast de A-50 in Beemte-Broekland en nu verwondt een bus de chauffeur van een andere bus in Wenum-Wiesel. Ik wens de gewonde chauffeur een spoedig herstel. Woon ik in een onveilige omgeving? Waarom het zijpaneel van de Keolis-bus los liet, is onbekend. © Luciano de Graaf. Ik vermoed dat het zijpaneel van de Keolis-bus niet goed vast zat.
 • getty tabak

  7 maanden geleden
  @stijn: stemming maken door de storm als verklaring te geven? Ik zie het niet hoor.
 • Egbert Goossen

  7 maanden geleden
  Dit is toch zo'n goedkope Chinese bus, of niet?
 1. Ramen ingegooid, petitie: buurt wil Apeldoorner die Mikail (11) zou hebben gestoken nooit terugzien. ‘Zie dit als waarschuwing’
  PREMIUM
  2

  Ramen ingegooid, petitie: buurt wil Apeldoor­ner die Mikail (11) zou hebben gestoken nooit terugzien. ‘Zie dit als waarschu­wing’

  Een hels kabaal, gisteravond in een flatgebouw aan de Apeldoornse Pythagorasstraat. Alle ruiten van een flatwoning worden aan diggelen gegooid. Het blijkt de woning van de verwarde man die donderdag de 11-jarige Mikail zou hebben verwond met een steekwapen. De ruiten sneuvelen vlak nadat bekend is geworden dat hij zou terugkeren naar zijn woning.

Apeldoorn