Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van Apenheul parkeren bij AGOVV. © Kevin Hagens

Oppositie wil streep door Apenheul-parking bij AGOVV

Het Apenheul-parkeren op trainingsvelden van AGOVV zet de verhoudingen binnen de Apeldoornse gemeenteraad opnieuw op scherp. Drie oppositiepartijen proberen al maanden vergeefs om het debat daarover in de raad te heropenen. Morgenavond doen ze een ultieme poging. Doel: een streep zetten door de ‘AGOVV-parking’.

Maaike Moulijn (PvdD) en haar collega's van Gemeentebelangen en 50-Plus snappen er niets van, wat er momenteel gaande is. De partijen in de gemeenteraad waren eerder heel helder over dit onderwerp, zegt Moulijn, maar veel partijen lijken volgens haar nu alsnog de eerder gedane beloftes aan Apeldoorn-West te willen breken. Daar wil ze over in debat, maar dat lukt maar niet...

  1. Gezelligheid en een goed salaris, dan komen vakantiewerkers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen
    PREMIUM

    Gezellig­heid en een goed salaris, dan komen vakantie­wer­kers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen

    Hoe krijg je 2000 jongeren zo ver dat ze in hun zomervakantie voor je willen werken? Bij Van Dijk Educatie in Kampen hebben ze het antwoord gevonden: zorgen dat ze het gezellig hebben en leuk kunnen verdienen. Zo krijgt het bedrijf in de zes weken durende zomerpiek alle plekken gevuld, terwijl volgens analyses van onder meer uitzendorganisatie Randstad Groep de krapte op de arbeidsmarkt ‘een historisch hoogtepunt’ heeft bereikt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn