In Apeldoorn werden borden van de Jagersvereniging beklad. De slogan mag de vereniging blijven gebruiken, is in hoger beroep besloten.
Volledig scherm
PREMIUM
In Apeldoorn werden borden van de Jagersvereniging beklad. De slogan mag de vereniging blijven gebruiken, is in hoger beroep besloten. © Faunabescherming / Harry Voss

Opsteker voor Jagersvereniging in strijd om ‘omstreden’ slogan (die in Apeldoorn voor bekladdingen zorgde)

De Jagersvereniging mag de slogan ‘Veilig op weg, daar jagen wij voor’ blijven gebruiken. Er is al een tijdje veel te doen over de campagne. Zo werden in Apeldoorn posters besmeurd en een vrouw diende een klacht in bij de Reclame Code Commissie. Die oordeelde in eerste instantie dat de slogan misleidend en oneerlijk is, maar in hoger beroep is dat besluit van tafel geveegd. 

4 reacties

 • Koeno van der Schuur

  1 maand geleden
  Wat de wassen neus van de reclamecodecommissie ervan maakt is irrelevant. Het IS een leugen dat ze voor verkeersveiligheid jagen. Ze doen het voor hun onbedwingbare moordlust. Ze doen het omdat ze geen hart voor de natuur hebben, punt.
 • E. van hengel

  1 maand geleden
  De rechter is nog wat vergeten. Alle kosten (borden bekladden enz)verhalen bij die Voss met zijn streken.
 • Wim Paalderman

  1 maand geleden
  eigendom van een ander vernielen is uit den boze en geeft wel duidelijk aan wat voor mensen dat zijn die dit doen .
 • Liesbeth Schut

  1 maand geleden
  Men mag zijn of haar bedenkingen hebben bij de jacht, maar feitelijk heeft de KNJV gewoon geen ongelijk. Een afgeschoten dier kan niet op de weg komen. Dat er andere argumenten te bedenken zijn om te stellen dat de veiligheid op de weg niet beter word door de jacht, doet daar niets aan af.

Apeldoorn