Volledig scherm
Theatergangers konden op 25 mei bij directeur Mirjam Barendregt op het Raadhuisplein terecht voor de eerste kaarten van het nieuwe theaterseizoen. © Arnoud Heins

Orpheus weet in eerste maand ruim 7000 kaarten meer te verkopen voor nieuwe theaterseizoen

De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 in van Theater Orpheus is vliegend van start gegaan. In de eerste maand zijn 60.000 tickets verkocht voor het nieuwe theaterseizoen.

Dit is een stijging van 15% (7500 kaartjes) ten opzichte van het jaar ervoor,  laat directeur Mirjam Barendregt in een persbericht weten. Ze is blij dat de start van de verkoop zo succesvol is. ‘Daarmee word je bevestigd in je programmering. Ik ben blij om te zien dat er een goede spreiding is in de kaartverkoop.’

Op 11 mei begon de voorverkoop voor de Vrienden van Orpheus en twee weken later startte de verkoop voor het grote publiek. Bij de theaterbus konden belangstellenden op 25 mei de eerste kaarten kopen in het centrum van Apeldoorn. Op die dag ontstond er voor korte tijd een digitale wachtrij op de website en ook de telefoon stond volgens het theater ‘roodgloeiend’.

  1. Apeldoornse amateurvoetballer Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Apeldoorn­se amateur­voet­bal­ler Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’

    Apeldoorner Pernelly Biya (26) zag zondag op televisie hoe Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira racistische leuzen naar zijn hoofd kreeg geslingerd in de wedstrijd bij FC Den Bosch. Hij dacht meteen terug aan maart 2016. De toenmalige voetballer van VVOG uit Harderwijk (nu actief bij DOVO) werd getrakteerd op oerwoudgeluiden door supporters van tegenstander Harkemase Boys.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn