Volledig scherm
Theatergangers konden op 25 mei bij directeur Mirjam Barendregt op het Raadhuisplein terecht voor de eerste kaarten van het nieuwe theaterseizoen. © Arnoud Heins

Orpheus weet in eerste maand ruim 7000 kaarten meer te verkopen voor nieuwe theaterseizoen

De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 in van Theater Orpheus is vliegend van start gegaan. In de eerste maand zijn 60.000 tickets verkocht voor het nieuwe theaterseizoen.

Dit is een stijging van 15% (7500 kaartjes) ten opzichte van het jaar ervoor,  laat directeur Mirjam Barendregt in een persbericht weten. Ze is blij dat de start van de verkoop zo succesvol is. ‘Daarmee word je bevestigd in je programmering. Ik ben blij om te zien dat er een goede spreiding is in de kaartverkoop.’

Op 11 mei begon de voorverkoop voor de Vrienden van Orpheus en twee weken later startte de verkoop voor het grote publiek. Bij de theaterbus konden belangstellenden op 25 mei de eerste kaarten kopen in het centrum van Apeldoorn. Op die dag ontstond er voor korte tijd een digitale wachtrij op de website en ook de telefoon stond volgens het theater ‘roodgloeiend’.

  1. Ernstig zieke Voorstenaar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Ernstig zieke Voorste­naar Mark Gilligan (54) trekt ten strijde tegen slopende ziekte MS

    Mark Gilligan wil niet langer lijdzaam toezien hoe hij steeds verder aftakelt. Hij verkiest de aanval tegen de slopende ziekte multiple sclerose (MS). De 54-jarige Voorstenaar is een crowdfundingactie gestart. Die moet 75.000 euro opleveren zodat hij in Mexico of Rusland een stamceltransplantatie kan ondergaan. Deze behandeling wordt in Nederland (nog) niet aangeboden. De actie kent een vliegende start: in een week is er al bijna 18.000 euro gedoneerd.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn