Terwijl de climax nog moest komen lag het festivalterrein er al verlaten bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl de climax nog moest komen lag het festivalterrein er al verlaten bij. © WLFB Evenementen

‘Oude zeikbejaarde’ kan borst natmaken na afbreken van festival in Apeldoorn

Het allereerste Terrastival heeft een onvergetelijke indruk achtergelaten. Alleen niet op de manier zoals de organisatie die voor ogen had. Het Zwitsalterrein werd zaterdag al na enkele uren stopgezet. Teveel lawaai, vond de gemeente Apeldoorn. En die is nu de gebeten hond.     

 1. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
  PREMIUM
  Video | Poll

  Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

  Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.
 2. De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achtergrond. ‘We willen hem niet uit zijn concentratie halen’
  PREMIUM
  DYNAMO IN POLEN

  De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achter­grond. ‘We willen hem niet uit zijn concentra­tie halen’

  Ze hangen nog net in de catacomben, maar kunnen wel zien hoe de spelers van Draisma Dynamo hun eerste training in de nieuwe sporthal in het Poolse Jastrzębie-Zdrój afwerken. En hoe hun zoon en broer zoals alle trainingen alles geeft. Weinig Nederlandse supporters in Polen, maar de familie Van Zeist is er bij, al is het op de achtergrond.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn