De ouders zijn niet tevreden over de wijze waarop ze zijn geïnformeerd door Pluryn. ,,We hebben begin december via de media moeten horen dat Pluryn zou sluiten. De kinderen waren toen al geïnformeerd’’, zegt Babette Brouwer.
Volledig scherm
PREMIUM
De ouders zijn niet tevreden over de wijze waarop ze zijn geïnformeerd door Pluryn. ,,We hebben begin december via de media moeten horen dat Pluryn zou sluiten. De kinderen waren toen al geïnformeerd’’, zegt Babette Brouwer. © Kevin Hagens

Ouders Hoenderloo Groep eisen inspraak bij sluiting jeugdzorginstelling

UpdateDe ouders van ruim tweehonderd kinderen die nu nog verblijven in jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep, eisen actieve inspraak bij de besluitvorming rondom de sluiting van de instelling. Eigenaar Pluryn heeft aangekondigd De Hoenderloo Groep in de loop van 2020 te sluiten. 

 1. Zorgen om komst ‘koffiedrinkende’ demonstranten op Apeldoorns Zwitsalterrein

  Zorgen om komst ‘koffie­drin­ken­de’ demonstran­ten op Apeldoorns Zwitsalter­rein

  Ondernemers op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn zitten niet te wachten op een protest tegen de coronamaatregelen bij hun bedrijven. Hoewel de aanvraag voor een officiële demonstratie is ingetrokken, circuleren online nog altijd oproepen om zondag de 31ste op het oude fabrieksterrein te komen ‘koffiedrinken’. ,,Misschien moeten we de ramen af gaan timmeren’’, denkt ondernemer Henri Bloem.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldkanonnades, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  Video van de Dag | ’s Avonds vuurwerk en scheldka­non­na­des, dag erop broodje kroket. ‘Het raakt ze’

  26 januari
 2. Politie toont beelden relschoppers in Opsporing Verzocht
  Play

  Politie toont beelden relschop­pers in Opsporing Verzocht

Apeldoorn