De politie heeft woensdagmorgen 400 hennepplanten, verdeeld over vier woningen, opgerold in het centrum van Apeldoorn na diverse stankmeldingen.
Volledig scherm
De politie heeft woensdagmorgen 400 hennepplanten, verdeeld over vier woningen, opgerold in het centrum van Apeldoorn na diverse stankmeldingen. © Pim Velthuizen

Over vier ruimtes verdeelde hennepplantage opgerold na stankmeldingen in centrum Apeldoorn

De politie heeft woensdagmorgen aan de Rustenburgstraat in het centrum van Apeldoorn na diverse stankmeldingen een  hennepkwekerij opgerold. Deze was verdeeld over vier ruimtes in een woning en behelsde liefst 400 planten.

Na diverse meldingen van stankoverlast ging de politie woensdag op onderzoek uit in Rustenburgstraat. Daarbij ontdekte het een enorme hennepplantage die over vier ruimtes binnen een woning was verspreid. In totaal werden 400 planten aangetroffen, opgerold en vernietigd. 

,,Het gaat hier wel om een behoorlijke hoeveelheid", stelt een woordvoerder van de politie, die tevens laat weten dat het onderzoek loopt en er (nog) geen aanhoudingen zijn verricht. 

  1. Gemist? Vechtende steenmarters in Colmschate, brandstichter Ermelo zet zichzelf in de fik

    Gemist? Vechtende steenmar­ters in Colmschate, brandstich­ter Ermelo zet zichzelf in de fik

    Je bent ze liever kwijt dan rijk als ze zich rondom je huis begeven: steenmarters. De dieren richten veel schade aan, terwijl je ze overdag amper ziet. In Colmschate lieten twee steenmarters zich deze week wel overdag zien, tijdens een potje vechten in een woonwijk. Het verhaal over de vechtende steenmarters was een van de verhalen van afgelopen week die het teruglezen waard is. Een overzicht van nog meer verhalen die het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn