De Stichting WHOE heeft verkeersregelaars ingehuurd om parkeer- en verkeersoverlast in de wijk Orden te voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Stichting WHOE heeft verkeersregelaars ingehuurd om parkeer- en verkeersoverlast in de wijk Orden te voorkomen. © Kevin Hagens

Overlast in Apeldoornse woonwijk nu wél voorkomen bij kofferbakverkoop: ‘Was voor de bewoners niet fijn’

De parkeermaatregelen die zijn genomen na de eerste kofferbakverkoop in Apeldoorn, werpen hun vruchten af. Verkeersregelaars voorkomen dat er een stoet auto’s door de woonwijk Orden in Apeldoorn trekt én er parkeert. ,,Dit werkt echt beter”, stelt bestuurslid Ans de Haan van de organiserende stichting WHOE tevreden vast tijdens de tweede kofferbakverkoop, deze zaterdag.

5 reacties

 • P. Versteegen

  3 dagen geleden
  I Lange weet je wel waar je het over hebt? Nieuwe tunnel niet op de oude locatie van de kofferbakverkoo!! En mensen stop toch met dat gezeur . 1x in de week een beetje "overlast" van de bezoekers is dat nou echt zo erg???? Në toch, gun een ander ook eens wat!!!!!
 • I Lange

  1 week geleden
  @ Marcel Poll, zeker het laatste jaar niet op de Zutphensestraat geweest? Nieuwe tunnel zegt je dan waarschijnlijk ook niets.
 • Julius Bruins

  1 week geleden
  Wel jammer dat er geen eetkraampjes zijn, dat was juist zo gezellig aan de lokatie bij het kanaal. Hopelijk beseft de Gemeente dat ze een grove fout gemaakt hebben met het bannen van de kofferbakverkoop aan het kanaal. Nu is het een nutteloos stukje Apeldoorn geworden waar je 's avonds beter niet kan komen.
 • Marcel Poll

  1 week geleden
  Je boft zeker..je woont toch vrijwillig aan de Zutphense straat.....en je wist toch waar je ging wonen.....mensen in Orden krijgen dit door de strot gedrukt volgens mij...even een verschil lijkt me...
 • I Lange

  1 week geleden
  5x drukte in je wijk op een doorgaans vrije dag, dan bof ik maar met iedere dag een bomvolle weg voor de deur, nl de Zutphensestraat.

Apeldoorn