Volledig scherm
PREMIUM
De politie zette woensdagavond de omgeving af. © Pim Velthuizen

Overleden Apeldoornse vrouw 'zorgde vooral voor anderen'

De vrouw die woensdag dood is gevonden in een woning in Apeldoorn is de vrouw en moeder van het gezin dat er woont. De 53-jarige verbleef sinds 2003 met haar man aan de Bronsgietersdonk in de wijk de Maten. Ze kwamen vanuit Iran naar Nederland en hebben twee kinderen, die volgens de buren al het huis uit waren.

Of de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen, wordt nog onderzocht. Gisteren stond de gehele dag een politiewagen bij de woning, om binnen onderzoek te doen. Politiewoordvoerster Sigrid Passchier zegt dat er niemand is aangehouden. Over de omstandigheden waarin de vrouw is gevonden, wil zij niets kwijt. ,,Er wordt onderzocht wat er zich precies heeft afgespeeld. Alle scenario’s worden onder de loep genomen.’’

  1. Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukkige combi: 'We halen 'm weg’
    PREMIUM
    video

    Jagershut bij ecoduct op A1 ongelukki­ge combi: 'We halen 'm weg’

    Een jagershut op nog geen 250 meter afstand van ecoduct Kootwijkerzand over de A1, wekt wrevel bij de Faunabescherming. Op de plek waar herten, zwijnen en ander wild een weg door het bos zoeken naar de veilige oversteek over de A1, doemt op een heuveltje een jagershut op. ,,Ontzettend gemeen’’, vindt Harry Voss van de Faunabescherming. Volgens Staatsbosbeheer is de jagershut nooit gebruikt. Om misverstanden te voorkomen gaat Staatsbosbeheer de hut nu wel weghalen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn