Overleden vrouw gevonden in woning Apeldoorn

videoIn een woning aan de Zadelmakersdonk in Apeldoorn is gisteravond het lichaam van een overleden vrouw aangetroffen. De politie is ter plaatse en doet onderzoek in de woning. 

Leden van het team forensische opsporing zijn begin van de avond de woning ingegaan. Iets na 20.00 uur vertrokken zij weer. Er is geen sprake van een misdrijf, meldde politiewoordvoerster Marèl van Steenbergen vanochtend na vragen van de Stentor.

Volledig scherm
In een woning aan de Zadelmakersdonk is een lichaam gevonden. © Pim Velthuizen
 1. Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde
  Lees terug

  Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde

  Het hoger beroep in de zaak van de Apeldoornse moeder Aurélie, die in 2013 haar twee kinderen om het leven bracht, gaat vandaag verder. De advocaat van Aurélie houdt vandaag zijn pleidooi, het laatste woord is straks aan Aurélie zelf. Gisteren is tegen de vrouw door de advocaat - generaal twaalf jaar cel geëist. De rechtbank in Zutphen veroordeelde haar in 2016 tot negen jaar cel met tbs en dwangverpleging.
 2. Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?
  PREMIUM
  Video | Serie

  Provincies geven miljoenen uit, maar wat doen ze nou eigenlijk?

  Of het nou gaat om de aanleg van wegen, het laten rijden van treinen of bepalen waar ontwikkelaars woningen bouwen. De invloed van provincies in de regio is voor iedereen voelbaar. Ook komend jaar investeren provincies honderden miljoenen euro's. Desondanks blijft traditiegetrouw de helft van de kiezers weg tijdens de provinciale verkiezingen. ,,De enige manier om dat op te krikken is het invoeren van een opkomstplicht'', denkt hoogleraar Monique Leyenaar.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn