Overval gepleegd bij kapper in Apeldoorn

VideoBij Ami Kappers in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn is vanavond een overval gepleegd. Vier personen zijn aangehouden.

De kapper werd overvallen door meerdere donkere jongens. Mogelijk werd hierbij een vuurwapen gebruikt. Op het moment van de overval waren er nog vijf medewerkers aanwezig in de winkel. 

Volgens een getuige die in de winkel aanwezig was tijdens de overval, werd de overval gepleegd door één persoon. Deze persoon was gemaskerd. De dader wist de kappers zo ver te krijgen dat zij papiergeld en de kassalade meegaven. Buiten hielden drie anderen alles in de gaten. 

Burgernet

De daders sloegen na de overval op de vlucht. De politie startte een burgernetactie om hen op te sporen. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Mede dankzij een aantal tips via Burgernet heeft de politie een aantal personen aan kunnen houden. 

Snackbar

Het is niet de eerste keer dit jaar dat er een overval plaatsvindt bij het winkelcentrum. In maart werd ook snackbar Charly overvallen

Volledig scherm
Ami Kappers Apeldoorn overvallen. © Rob Voss
  1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
    PREMIUM

    Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

    Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn