Volledig scherm
Özcan Akyol trapt de serie 'In gesprek met...' bij CODA af. © Rob Voss

Özkan Akyol opent serie
'In gesprek over...' bij CODA

Schrijver en columnist Özkan Akyol opent op 25 september de serie 'In gesprek over...' bij CODA in Apeldoorn. Op deze avond gaat hij in op wat taal voor integratie in de Nederlandse samenleving betekent.

De avond met de bekende Deventenaar maakt deel uit van een serie gesprekken over uiteenlopende onderwerpen die dit najaar bij CODA geprogrammeerd staan. Zo zijn onder anderen Nelleke Noordervliet (geschiedenis), Ronald Giphart (voeding), Griet op de Beeck (literatuur) en Stine Jensen (filosofie) uitgenodigd. 

De bijeenkomst met Akyol begint om 19.30 uur met een inleidende column. Kaarten zijn verkrijgbaar bij CODA, boekhandel Nawijn & Polak of via coda-apeldoorn.nl/ingesprek.  

  1. Tijd dringt bij zoektocht naar oplossing voor ‘oud-papierclubs’ in gemeente Voorst
    PREMIUM

    Tijd dringt bij zoektocht naar oplossing voor ‘oud-papier­clubs’ in gemeente Voorst

    Voor de Voorster partijen die (groten)deels afhankelijk zijn van oud-papierinkomsten moet snel duidelijk zijn wat er na de jaarwisseling gaat veranderen. Dit vindt VVD-Liberaal 2000. Fractielid Emiel de Weerd bestookte wethouder Arjen Lagerweij maandag in de gemeenteraad met vragen over deze kwestie. Hij deed dit omdat afvalverwerker Renewi geen vrachtwagens op zaterdag meer wil inzetten. Dit brengt de oud-papierpartijen in problemen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn