Jacqueline de R. stelde dat overvallers het op haar gemunt hadden. Volgens de politie zit de vork anders in de steel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline de R. stelde dat overvallers het op haar gemunt hadden. Volgens de politie zit de vork anders in de steel. © Luciano de Graaf / Kevin Hagens

Paardenfokker uit Beekbergen pareert met hooivork gewelddadige overval

VIDEOSamen met haar twee dochters zat Jacqueline de R. zondagmiddag in alle rust Formule 1 te kijken, toen plots zo’n zeven vreemde mannen aan het hek op haar terrein in Beekbergen stonden te rammelen. Met wel heel bijzonder gereedschap en dankzij haar blaffende en gespierde Kangals wist ze een traumatiserende overval te voorkomen. 

5 reacties

 • Marcel Bekhof

  2 jaar geleden
  Inmiddels schijnt er een ander licht op deze zaak.
 • Anne Marie Bonno

  2 jaar geleden
  Zeer bewonderenswaardig dat je zo kunt handelen. Jammer dat die kerels niet gepakt zijn door de politie. Nadeel van in een dorp wonen. Die mevrouw kan trots zijn. Maar ik zou het nog meer beveiligen. Je weet maar niet met dat soort types.
 • van der Smit

  2 jaar geleden
  Heldhaftig, complimenten voor je, veel sterkte komende tijd. Meer honden misschien nog, camera ook direct.
 • D. Burger

  2 jaar geleden
  Respect voor deze dappere vrouw.Het wordt tijd dat je een wapen in huis mag hebben de overvallers worden steeds gewelddadiger .IK vind dat jejezelf,je Familie/gezin en bezit op elke manier mag beschermen hoe de afloop ook is zonder veroordeeld te worden.Voor hun is het de risico van het vak.
 • marianne

  2 jaar geleden
  Geweldig! Stoere vrouw!!
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.