Jacqueline de R. stelde dat overvallers het op haar gemunt hadden. Volgens de politie zit de vork anders in de steel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline de R. stelde dat overvallers het op haar gemunt hadden. Volgens de politie zit de vork anders in de steel. © Luciano de Graaf / Kevin Hagens

Paardenfokker uit Beekbergen pareert met hooivork gewelddadige overval

VIDEOSamen met haar twee dochters zat Jacqueline de R. zondagmiddag in alle rust Formule 1 te kijken, toen plots zo’n zeven vreemde mannen aan het hek op haar terrein in Beekbergen stonden te rammelen. Met wel heel bijzonder gereedschap en dankzij haar blaffende en gespierde Kangals wist ze een traumatiserende overval te voorkomen. 

5 reacties

 • Marcel Bekhof

  7 maanden geleden
  Inmiddels schijnt er een ander licht op deze zaak.
 • Anne Marie Bonno

  7 maanden geleden
  Zeer bewonderenswaardig dat je zo kunt handelen. Jammer dat die kerels niet gepakt zijn door de politie. Nadeel van in een dorp wonen. Die mevrouw kan trots zijn. Maar ik zou het nog meer beveiligen. Je weet maar niet met dat soort types.
 • van der Smit

  7 maanden geleden
  Heldhaftig, complimenten voor je, veel sterkte komende tijd. Meer honden misschien nog, camera ook direct.
 • D. Burger

  7 maanden geleden
  Respect voor deze dappere vrouw.Het wordt tijd dat je een wapen in huis mag hebben de overvallers worden steeds gewelddadiger .IK vind dat jejezelf,je Familie/gezin en bezit op elke manier mag beschermen hoe de afloop ook is zonder veroordeeld te worden.Voor hun is het de risico van het vak.
 • marianne

  7 maanden geleden
  Geweldig! Stoere vrouw!!
 1. Na wilde achtervolging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug
  VIDEO + UPDATE

  Na wilde achtervol­ging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug

  De politie was vanmiddag in grote getale aanwezig in de Metaalbuurt in Apeldoorn op zoek naar een autodief. Eerder vandaag werden er drie auto’s en twee motoren gestolen bij autobedrijf Palm Trending in Apeldoorn. twee auto’s en twee motoren konden weer terug gebracht worden na de zoekactie. Een verdachte van de diefstal ging er met één auto ervandoor, wat tot een wilde achtervolging leidde.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn