Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant De Bon Vivant krijgt nieuwe eigenaren. Links de oude eigenaren, Hans en Yvonne Winter, rechtse de nieuwe, Janet Eilander en Astrid Westdorp. © Maarten Sprangh

Parijs? Astrid en Janet halen de Franse keuken gewoon naar Apeldoorn

De laatste keer kerst, de laatste keer de Midwintermarathon voor de deur; het is aftellen voor Hans (58) en Yvonne (55) Winter. De eigenaren van de Bon Vivant in Apeldoorn bereiden zich voor op de overdracht. Vanaf 1 maart nemen Astrid Westdorp (47) en Janet Eilander (44) de zaak, die 25 jaar bestaat, over.

Aangezien de Bon Vivant zeven dagen per week open is, maar wel alleen voor het diner, liep Janet Eilander al jarenlang met het idee om een soort ‘shop in shop’ te openen in het restaurant. ,,Ik kom hier al jaren en ken Hans en Yvonne inmiddels goed. Het leek me leuk om de lunch en borrel hier te verzorgen. Ik heb zo’n tien jaar geleden al aan mijn vriendin Astrid voorgesteld om dit samen te gaan doen en een tijdje terug hebben we de stoute schoenen aangetrokken. We reserveerden een tafeltje en hebben het ze voorgelegd.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn