Parkeren in Veluwse bossen gaat vanaf volgend jaar geld kosten: ‘Extra inkomsten nodig’

VIDEOWandelen in de Veluwse bossen? Vanaf volgend jaar moet je dan parkeergeld betalen. Ook komen er vignetten voor mountainbikers en ruiters. Het gaat in eerste instantie om een twee jaar durende proef, maar de maatregelen zijn hoe dan ook een blijvertje. 

14 reacties

 • E.A. Haverkamp

  3 maanden geleden
  Wat een kletskoek! Epe "100% wildgarantie"! Kun je een claim indienen wanneer je geen hert of zwijn hebt gezien? Kom gewoon op de fiets of per openbar vervoer, vervuil je ook minder!
 • Bernhard Muts

  3 maanden geleden
  Met de auto de natuur in. Ja, dan ook betalen voor het parkeren! Bij het strand moet je toch ook (veel) betalen om te parkeren. Lijkt me niet meer dan logisch.
 • Julius Bruins

  3 maanden geleden
  Tegenwoordig worden patiënten bij een ziekenhuis ook al uitgemolken door schandalige parkeertarieven, en die mensen moeten er naartoe, dus dat mensen die willen ontspannen 10 of 20 euro voor een parkeerkaartje moeten betalen is niet meer dan (on) redelijk.
 • H Wit

  3 maanden geleden
  Natuurlijk komen die 17 mln kosten recreatievoorzieningen voor rekening van sbb. Recreatie is een hoofddoelstelling van die club dus moeten ze er ook wat voor doen. Daarom worden ze door ons allemaal gefinancierd uit onze belastingcenten. We hebben dus al betaald! Sbb heeft een begroting van 155 mln dus eerst maar bezuinigen op overhead en onnodige beleidshobbys,
 • van Wingerden

  3 maanden geleden
  Natuur is leefruimte voor ons allemaal. Laten we deze leefruimte met zijn allen bekostigen. Dus uit algemene middelen. Landelijke belastingen en dus subsidies. Het staat me zo tegen dat ik moet gaan betalen om te gaan wandelen. Niet echt stimulerend, terwijl dit toch echt gezond is. Ook binding met natuur is belangrijk. Maak die kloof niet nog groter. Natuur als iets wat je moet kopen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn