Zo moeten de tijdelijke woningen aan de Kayersdijk in Apeldoorn eruit komen te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moeten de tijdelijke woningen aan de Kayersdijk in Apeldoorn eruit komen te zien. © PUP Real Estate

Plan voor 500 tijdelijke woningen in Apeldoorn, speciaal voor ‘spoedzoekers’

UPDATEVastgoedontwikkelaar PUP Real Estate wil op de plek van de voormalige forellenkwekerij aan de Kayersdijk vijfhonderd tijdelijke woningen realiseren voor ‘spoedzoekers’. Dat zijn studenten, jonge werkenden of mensen die na bijvoorbeeld een verbroken relatie met haast een woonruimte zoeken. De gemeente Apeldoorn juicht de plannen toe.

11 reacties

 • Elisa deJong

  1 week geleden
  Het huwelijk eindigt bij de dood… als meer mensen zich hieraan houden is er minder woningnood..
 • Anita Haarlem

  2 weken geleden
  O.S.C. Dijk: Ik vind dat u helemaal gelijk heeft. Ik zie dit ook als positief, want hiermee kunnen vele mensen geholpen worden.
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Eerste halfjaar 120.000 Inwoners erbij. Wen er maar aan. Alle mooie of lelijke stukjes groen binnen gemeentegrenzen worden volgebouwd.
 • O.S.C. Dijk

  2 weken geleden
  Ik lees op http://destentor.nl niks anders dan negatieve reacties als het gaat om vastgoed projecten. Het komt er eigenlijk altijd op neer dat de ondernemer een geldwolf is en dat er nooit eens iets gebouwd word voor de mensen die het echt nodig hebben. Nu zie ik dezelfde namen hier weer allerlei bezwaren hebben. Voor sommigen onder ons zal het nooit goed genoeg zijn. Persoonlijk denk ik dat ongeacht de lokatie, er met dit project een hoop mensen echt geholpen zijn en dat lijkt me enkel positief!
 • An Hoek

  2 weken geleden
  Dat braakliggende stuk grond? Mag na 15+ jaar eindelijk wel eens iets mee gebeuren

Apeldoorn