Als het Luchthavenbesluit erdoor komt, zal dat volgens Platform Vlieghinder Teuge leiden tot meer dan 80.000 vliegbewegingen per jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Als het Luchthavenbesluit erdoor komt, zal dat volgens Platform Vlieghinder Teuge leiden tot meer dan 80.000 vliegbewegingen per jaar. © Foto Hissink

Platform Vlieghinder: ‘Gelderland verdubbelt gebruiksruimte voor vliegveld Teuge’

Vliegveld Teuge mag in de toekomst veel meer vluchten ontvangen dan nu het geval is. Dat stelt het Platform Vlieghinder Teuge na bestudering van de aanzet tot een nieuw Luchthavenbesluit. Hierin reguleert de provincie Gelderland onder meer het maximumaantal vliegbewegingen op de luchthaven.  

6 reacties

 • Maurice Peters

  1 jaar geleden
  Ik mis in dit verhaal wel één dingetje. Hoeveel leden vertegenwoordigd PVT?
 • K Plop

  1 jaar geleden
  Vliegveld prima, maar je kan niet onbeperkt geluid produceren..... alles moet regels hebben om het in goede banen te leiden anders wordt het een zooitje. Als de E plane daadwerkelijk goed bevonden zijn en vervangen worden voor de oudere chesna dan is dat een win win. Maar dat duurt nog wel even.
 • G. Vreugd - ter Mast

  1 jaar geleden
  De nieuwe elektrische vliegtuigen zijn de helft stiller en geen co2 dan kan je best uitbreiden daar kom op zeg overlast pff valt mee nergens last van
 • J Bakkenes

  1 jaar geleden
  Meneer Jansen, prachtig geschreven. Ik ben het volledig met u eens.
 • Audio Mind

  1 jaar geleden
  Ik zou mij meer zorgen maken over Lelystad.