Wooncorporatie de Woonmensen gaat woningen aan de Zadelmakersdonk in de Apeldoornse wijk De Maten verduurzamen. In het linker huis is recent asbest verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Wooncorporatie de Woonmensen gaat woningen aan de Zadelmakersdonk in de Apeldoornse wijk De Maten verduurzamen. In het linker huis is recent asbest verwijderd. © Maarten Sprangh

Plots zit er een zegel op deze woning in Apeldoorn: hele buurt maakt zich nu zorgen

Plots zat er een zegel op de deur: niet openen, asbestblootstellingsrisico. En een paar dagen later gaven gele linten aan dat een huis in Apeldoorn vanwege asbest niet betreden mocht worden. In de buurt maken andere bewoners zich zorgen.

2 reacties

  • Liesbeth Schut

    2 maanden geleden
    Wij wonen in hetzelfde type huizen maar van een andere woningbouwvereniging. Een paar jaar geleden is bij ons het dak vernieuwd en geïsoleerd. Daarbij zijn diezelfde soort asbestplaatjes aangetroffen. Zolang ze verwijderd worden door mensen die er verstand van hebben is er, nmm, niks aan de hand.
  • Henk Janssen

    2 maanden geleden
    Eerst de klagende bewoner er uit schoppen, en dan gauw zijn klachten gaan oplossen. Echt de woonmensen weer, een organisatie die geen kritiek kan verdagen. Maar wel huurders op een zwarte lijst plaatsen