Volledig scherm
PREMIUM
Nadat bij PlusOV van alles misging schetste illustrator Edo Draaijer hoe hij dat zag. © Archief, Edo Draaijer

PlusOV breekt met callcenter; vervoerscentrale Stedendriehoek wil kosten besparen

De regionale vervoerscentrale PlusOV heeft het contract opgezegd met het externe callcenter dat werd ingehuurd om telefonisch verzoeken te kunnen verwerken. Dat is een van de maatregelen om de kosten terug te dringen. PlusOV ligt onder vuur bij de aangesloten gemeenten vanwege financiële problemen.

PlusOV werd als samenwerkingsverband tussen negen gemeenten in de regio Stedendriehoek opgericht om het routegebonden (leerlingen) en vraagafhankelijke (op afroep) vervoer efficiënter en goedkoper te regelen. 

  1. Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenprotesten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Gemist? Verborgen gezin ontdekt in boerderij in Ruinerwold, opnieuw boerenpro­tes­ten en Apeldoorn doet vuurwerk in de ban

    Het nieuws was bijna niet bij te houden deze week, met name de ontwikkelingen rond de ontdekking van een gezin in een boerderij in het Drentse Ruinerwold volgden elkaar in duizelingwekkend tempo op. Maar ook de boeren trokken er deze week massaal op uit om opnieuw te protesteren tegen het stikstofbeleid, zowel in de regio als in het westen van het land. In Emst werden veertien schapen gedood door een wolf.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn