Politie deelt gebiedsverbod uit aan supporters die zwaar vuurwerk afsteken op Oranjerotonde in Apeldoorn

Zo’n tweehonderd Oranjefans hebben zich na het gelijkspel van Nederland vanavond op de Oranjerotonde in Apeldoorn verzameld. De politie is met meerdere auto’s aanwezig, omdat er zwaar vuurwerk werd afgestoken.

4 reacties

 • N Dekker

  2 maanden geleden
  Al weken zwaar vuurwerk afgestoken door leerlingen/kinderen van Edison college vlak bij de rotonde. Zeer vervelend. Kan hier worden opgetreden?! Tassen controle wellicht ook een optie? Politie en handhaving zie je bijna nooit.
 • R. Buitenhuis

  2 maanden geleden
  Gaat de politie bij de personen die zwaar vuurwerk afgestoken hebben en een gebiedsverbod opgelegd hebben gekregen nu ook een huiszoeking doen? Ik ben geen tegenstander van vuurwerk, maar dat ik al 2 maanden mijn hond niet meer rustig uit kan laten, vind ik erg jammer. Bewaar je vuurwerk gewoon voor oud & nieuw. Gisteren viel er niks te vieren #slecht_voetbal
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Elly Verrips, ze speelden gisteravond in een atlethiek stadion waar drie jaar geleden het WK atlethiek werd gehouden. Maakte je toen ook zulke zure opmerkingen?
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Mensen, als Nederland er binnenkort toch uitligt is die ellende ook weer afgelopen. Ik blijf erbij dat ze helemaal niet hadden moeten gaan.