Politie-inval bij autobedrijf Apeldoorn: beruchte eigenaar en zoon al eerder veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraffen

VIDEO + UPDATEEen grote politiemacht heeft woensdagmiddag een inval gedaan bij autobedrijf Van Harten aan de Apeldoornse Sleutelbloemstraat. Het was de opmaat naar een grootschalige operatie, die nog de hele avond in beslag nam.

19 reacties

 • jan van westerveld

  1 jaar geleden
  Je weet dat je aan de beurt bent als je bij dit soort graaiers wat gaat kopen...... Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!!!!!
 • henk linde

  1 jaar geleden
  als je crimineel bent krijg je hier alle kansen
 • N Dekker

  1 jaar geleden
  Ook bij veel (merk)dealers wordt je belazerd. Ook tweedehands auto’s zijn een melkkoe. Voor garantie en een apk moest ik €795,00 bijbetalen! Koop ging niet door, ben gekke Henkie niet! Voor een auto van €6000,00 mag je toch gewoon garantie verwachten?!
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Erik van Hulst zal er nooit geen zaken mee doen…..Dit is waarschijnlijk een veel gemaakte taalfout. Het betekent dat je er juist wel zaken mee doet.
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Een flink aantal jaren geleden was er in het centrum op het grote marktplein bijna ieder weekend automarkt. Nu de Sleutelbloemstraat.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?