Politie stuurt mensen weg van ‘Oranjerotonde’ in Apeldoorn, vernielingen en brandjes elders in de wijk

VideoTientallen mensen verzamelden zich vanavond op de ‘beruchte’ rotonde in Apeldoorn. Aan het begin van de avond is de sfeer nog afwachtend, maar rond 21.30 uur werd het grimmiger en stuurt de politie mensen weg.  

14 reacties

 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Sorry, wij dachten dat Nederland moest voetballen, maar dat was vorige week🤔
 • CT Putten

  1 jaar geleden
  Tokkies uit de maten…
 • WG Jansen

  1 jaar geleden
  En de media doet hier vrolijk aan mee om dit soort mensen een podium te blijven geven en daarmee een wig te drijven in de sociale cohesie. Misschien een idee om de verslaggeving eens te richten op positiever nieuws ipv steeds weer dit op te rakelen en kopieergedrag on de hand te werken?
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Mooie oefening voor de ME om dit gajes te verjagen. Die kinderen links op de foto zijn amper van de basisschool af. Waar zijn de ouders van dit hersenloze volk?
 • T.G Jansen

  1 jaar geleden
  Droeftoeters! Alleen uit op rellen! Diep triest en simpel volk.
 1. Voorst wil strengere controle op middelengebruik bij festival Ground Zero op Bussloo
  PREMIUM
  5

  Voorst wil strengere controle op middelenge­bruik bij festival Ground Zero op Bussloo

  Als het aan de gemeente Voorst ligt wordt er bij hardcore dancefestival Ground Zero op Bussloo volgend jaar strenger gecontroleerd op alcohol- en drugsgebruik. De gemeente wil onderzoeken of het mogelijk is dat niet alleen gecontroleerd wordt op middelengebruik bij binnenkomst, maar ook bij het vertrekken van het festivalterrein. ,,Zodat bezoekers niet onder invloed deelnemen aan het verkeer.”