Volledig scherm
De Porsche werd in Apeldoorn opgespoord. © Politie

‘Proefrit’ peperdure Porsche eindigt in Apeldoorn: bestuurder poetst de plaat

Een gestolen Porsche is teruggevonden in Apeldoorn. De bestuurder ging er tijdens een proefrit vandoor.

De diefstal werd zaterdagmiddag gepleegd bij een autobedrijf in het Twentse Enter. Tegen 17.50 uur kreeg de politie een melding dat een Porsche na een proefrit niet was teruggebracht bij de autodealer.

De peperdure wagen werd na de diefstal aangetroffen in Apeldoorn, op de Eburonenstraat. De politie hield in Apeldoorn één verdachte aan. Hij werd ‘op heterdaad aangehouden,’ meldde de politie.

Volledig scherm
De bestuurder keerde niet terug na een proefrit in Twente. © Politie
 1. Geen regels voor kindvloggers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’
  PREMIUM
  VIDEO

  Geen regels voor kindvlog­gers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’

  Ze testen cosmeticaproducten, spelen met speelgoed of maken slijm. Hun video’s worden miljoenen keren bekeken en adverteerders betalen grof geld. Geen wonder dat het aantal kindvloggers met een eigen YouTube-kanaal is geëxplodeerd. Hoewel de regels voor kinderarbeid streng zijn, lijken kindvloggers vrij spel te hebben. En dat is een probleem, vinden experts. ,,Een kind is geen verdienmodel.”
 2. Politiestudenten geslaagd: 35 bekeuringen bij verkeerscontrole in Apeldoorn

  Politiestu­den­ten geslaagd: 35 bekeurin­gen bij verkeers­con­tro­le in Apeldoorn

  Studenten van de Politieacademie zijn geslaagd voor hun examen Verkeerscontrole. Met glans, want vrijdag werden verspreid over Apeldoorn maar liefst 35 bekeuringen uitgeschreven. De agenten in de dop betrapten samen met het verkeersteam van de politie Oost-Nederland onder andere elf bestuurders die niet handsfree belden maar hun mobiel in de hand hielden. Voor datzelfde vergrijp werden ook twee fietsers op de bon geslingerd.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn