Parkeren in de Veluwse bossen gaat geld kosten.
Volledig scherm
PREMIUM
Parkeren in de Veluwse bossen gaat geld kosten. © Ruben Schipper Fotografie

‘Provincie, je stond erbij en je keek ernaar toen de drukte op de Veluwe toenam’

LEZERSREACTIEHet is verbazingwekkend dat juist nu de provincie in ‘samenzang’ met terreineigenaren komt met een plan voor het wegnemen van recreatiedruk en deels de oplossing vindt in het invoeren van betaald parkeren op de Veluwe. Juist nu bevolkingsgroei en pandemie aangeven hoe belangrijk het is voor overheden te voorzien in voldoende recreatieve ruimte.

1 reactie

 • Ronald van der Valk

  1 maand geleden
  De overheid veroorzaakte de drukte zelf, door de vertrouwde schelpenpaden (50-60cm breed) te vervangen door betonnen fietssnelwegen van anderhalve meter breed. Door (ATB-)fietspaden aan te leggen op plekken die tot dan voor fietsen nauwelijks begaanbaar waren. Want iedereen moest van de mooie plekjes kunnen genieten, ook de mensen die er niet zo veel moeite voor wilden doen. De waarschuwing kwam direct bij het plannen al, maar werd weggewoven en nu is het de schuld van u en mij. Schelpen terug!
 1. Drie Apeldoorners zouden verliefde vrouw misbruiken als prostituee
  PREMIUM

  Drie Apeldoor­ners zouden verliefde vrouw misbruiken als prostituee

  ‘Jouw armen die in het begin zo veilig voelden. Ik wist niet wat voor vreselijke dingen die me aan zouden doen. Jouw mond die me zo teder kuste. Ik kon me niet voorstellen dat daar ooit zulke lelijke woorden uit zouden komen.’ Een jonge vrouw deed vrijdag met horten en stoten haar verhaal in de Lelystadse rechtbank. Ze zegt dat haar ex haar dwong tot prostitutie. ,,Ik moest mezelf uitzetten om die periode door te komen.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn