Ashis Brahma is GGD-arts, maar tegenwoordig ook als ‘rapper’ en ‘actieheld’ te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Ashis Brahma is GGD-arts, maar tegenwoordig ook als ‘rapper’ en ‘actieheld’ te zien. © Videostill

Rappende GGD-arts ‘Ashis B.’ maakt veel los: ‘Ik wil geen vaccinatieplicht’

video & pollDe filmpjes waarin GGD-arts Ashis Brahma jongeren al rappend voorlicht over de coronaprik maken veel los. De Apeldoorner moet handtekeningen uitdelen, maar hij kreeg via sociale media ook beledigingen over zich heen.

9 reacties

 • Emma Nieboer

  3 maanden geleden
  Waar ik van baal is dat er voorbij wordt gegaan aan mensen die, na een vaccinatie ernstige symptomen ontwikkelen. In mijn omgeving ken ik, buiten mijzelf, nog 4 personen. En er komt van de artsen, op een enkeling na, geen reactie op onze zorgen na deze vaccinatie. Weggezet als een soort viruswappy. En ik ben niet tegen vaccinaties. Maar wees gewoon eerlijk.
 • A.G. de Jong

  3 maanden geleden
  Leuk om jongeren zo te bereiken. Maar ik zie niet in wat het toevoegt om jongeren, die nul kans lopen om ernstig ziek te worden, te laten vaccineren. Zeker nu geleidelijk aan steeds meer gevallen van ernstige bijwerkingen bekend worden lijkt het me juist raadzaam om te stoppen met het vaccineren van gezonde mensen. De kwetsbaren hebben hun prik al gehad en dat moet voorlopig genoeg zijn!
 • Emma Nieboer

  3 maanden geleden
  Oké, ik ben het zat. Mijn verhaal. In januari 2020 heb ik covid gehad en daarna long covid. Je kon je nog niet laten testen en bovendien kende ik de symptomen nog niet echt. Op 7 mei kreeg ik mijn 1e Pfizer vaccinatie. Op 9 mei werd ik wakker, omdat ik het benauwd had. Daar kwam rugpijn, slapeloosheid en geen energie meer bij. Op 1 juli ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis opgenomen met hartfalen. Als ik bij Lareb kijk wordt dit als een bijwerking gemeld. Maar ik voel me niet serieus genomen.
 • Groen Geluk

  3 maanden geleden
  Probeer eens een rapje over een gezonde levensstijl!
 • E Goedhart

  3 maanden geleden
  Het aanzetten om zelf opzoek te gaan naar JUISTE informatie, in plaats van het klakkeloos aannemen van wat het RIVM en Hugo zegt, is goed. In het nieuws horen we steeds meer over bijwerkingen, meest redelijk onschuldig, soms uiterst ernstig. Het nemen van een vaccin is een duivels dilemma; neem je de kans op ernstige bijwerkingen voor lief en ben je beschermd tegen Corona, of gok je het er op. De kudde neemt uit angst het vaccin, en is wars van antivaxxers uit angst dat ze er zelf naast zitten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn