An Paridaen (l) en Inge Geerling.
Volledig scherm
PREMIUM
An Paridaen (l) en Inge Geerling. © Kevin Hagens

Razendsnel internet? Inge en An uit Apeldoorn vrezen de pijn: ‘Het begint met steken in mijn linkeroor’

Waar de meeste mensen blij zijn dat ze dankzij 5G sneller kunnen internetten, vrezen Inge Geerling en An Paridaen voor de gezondheidsrisico’s die nóg meer straling met zich meebrengt. Hun zorgen  hebben ze gedeeld met wethouder Wim Willems. ,,Maar die doet toch zijn eigen ding.’’ 

11 reacties

 • Margot van Zanten

  8 maanden geleden
  Elektro magnetische golven kunnen tot gezondheidsklachten leiden zoals oorsuizen. We zullen pas over een aantal jaren weten of zendmasten het nieuwe asbest zullen zijn. Tot die tijd zullen gedupeerden het moeten doen met de hoop dat ze ooit in hun klachten serieus genomen zullen worden.
 • Sina Hogeboom

  8 maanden geleden
  Die risico’s zijn er ik heb zelf last van dreunen als ik in bed lig..Op een weekend weg ook daar is op gelet en helemaal geen last gehad..Ik moet woningbouw nog eens vragen wat het is.
 • JG Visser

  8 maanden geleden
  Iets van op de noord of zuidpool gaan wonen zeikerds
 • henk hartog

  8 maanden geleden
  Alles went, DUS OOK 3 G, 4G en 5G..ohja ik heb een tip. Schaf jullie internet af, alles weg, dan krijgen jullie Rust in huis, vroeger hadden wij ook géén internet. Weet je, de mens moet wennen, wennen aan alles, dat is het punt. DE mens kan soms niet snel schakelen.
 • Pim Willemsen

  8 maanden geleden
  Mobiele telefoons aub uit, wegens de straling... Volgens mij zendt een gsm geen straling uit, wel een radiosignaal.

Apeldoorn